VoIP oplossingen voor zakelijke telefonie

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor uw zakelijke telefonie? IctVibes is gespecialiseerd in VoIP oplossingen voor zakelijke telefonie.

Of u nu een ZZP’er of een MKB’er bent: we helpen u graag met uw zakelijke telefonie vraagstuk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van VoIP voor uw bedrijf of wilt u graag sparren over de VoIP oplossing die bij uw bedrijf past? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom kiest u voor VoIP oplossingen van IctVibes?

group
  • Snelle service dankzij korte lijntjes
  • Ruim 18 jaar ervaring met ICT oplossingen
  • Standaard twee jaar garantie op producten 
  • De veiligheid van uw gegevens is onze zorg

Waarom kiest u voor VoIP oplossingen van IctVibes?

Vraagstuk

Een kleine huisartsenpraktijk vindt het moeilijk om een balans te vinden tussen bereikbaarheid en de assistentes de kans te geven om overige noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren.

De oplossing van IctVibes

IctVibes verzorgde een keuzemenu binnen de openingstijden van de klant, waarbij er niet alleen gekozen kan worden voor spoed en herhaalmedicatie, maar ook voor het maken van afspraken en overige vragen. Beide keuzes hebben hun eigen bereikbaarheid en er is ruimte voor zowel pauzes als overleg en overige werkzaamheden (zoals het assistentenspreekuur), terwijl de spoedlijn en de receptenlijn altijd bereikbaar blijven. Ook buiten openingstijden is er de optie om de receptenlijn te kiezen, maar met een bandje waar duidelijk aangegeven wordt waar patiënten voor spoed terecht kunnen.

De veiligheid van uw gegevens is onze zorg

Wellicht hoort u het ook steeds vaker: cyberaanvallen, gegevens die in verkeerde handen vallen of het kwijtraken van belangrijke gegevens. Bij IctVibes staat de veiligheid van uw gegevens voorop. We nemen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd beschermd zijn tegen onbevoegde toegang. Zo maken we gebruik van beveiligde servers om uw gegevens op te slaan, zodat alleen u en uw geautoriseerde medewerkers bij uw gegevens kunnen. Bovendien maken we gebruik van firewalls, IP-blokkades en andere beveiligingsmaatregelen om onbevoegde toegang te voorkomen. Daarnaast maken wij ook regelmatig backups van uw gegevens om ervoor te zorgen dat deze altijd beschikbaar zijn als er onverhoopt iets misgaat.

Volop flexibiliteit dankzij VoIP

Nooit eerder was u zo flexibel als met VoIP. Omdat u alleen een internetverbinding nodig hebt om te bellen, bent u altijd bereikbaar, waar u ook bent. U en uw medewerkers hoeven dus niet fysiek op kantoor aanwezig te zijn om gesprekken te voeren of om te vergaderen. Zeker in een tijd waarin thuiswerken steeds normaler wordt, is VoIP de ideale oplossing voor veel bedrijven.

Wat is VoIP?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Het is een technologie die we voor vele zakelijke klanten toepassen en zorgt ervoor dat u telefoongesprekken via het internet kunt voeren, in plaats van via traditionele telefoonlijnen. Dankzij VoIP kunt u niet alleen bellen via uw telefoon, maar ook via uw computer, bijvoorbeeld.

VoIP oplossingen voor zakelijke telefonie

Wat uw telefonische vraagstuk ook is: IctVibes denkt graag met u mee. We overtuigen u graag van onze dienstverlening en demonstreren deze graag bij u op locatie. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Stuur ons een bericht´╗┐

group2