Volledig ontzorgd op gebied van ICT-diensten

Neemt u VoIP-diensten bij IctVibes af? Dan kunnen we u daarnaast ook ontzorgen op gebied van andere ICT-diensten. Denkt u bijvoorbeeld aan camera-oplossingen, het hosten van websites en internetverbindingen. Hebt u een ICT-gerelateerd vraagstuk? We adviseren en ondersteunen u graag! Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Waarom kiest u voor VoIP oplossingen van IctVibes?

group
  • Snelle service dankzij korte lijntjes
  • Ruim 18 jaar ervaring met ICT oplossingen
  • Standaard twee jaar garantie op producten 
  • De veiligheid van uw gegevens is onze zorg

Netwerkdiensten

Voor het vlekkeloos laten verlopen van uw VoIP oplossingen, is het van groot belang dat het netwerk betrouwbaar is; VoIP is immers volledig gebaseerd op het internet. Indien u dat wenst, kunnen we u ontzorgen op het gebied van diverse netwerkdiensten, om ervoor te zorgen dat uw organisatie op een betrouwbaar en stabiel netwerk draait. Zo helpen we u graag met het installeren van netwerkinfrastructuren, zoals routers, switches, firewalls en andere hardware-apparatuur. Ook de configuratie, zoals het instellen van IP-adressen en het instellen van beveiligingsmaatregelen, regelen we graag voor u. Zo hebt u één aanspreekpunt voor uw VoIP telefonie en uw netwerk.

Camera-oplossingen

Eén van de expertises van IctVibes is het installeren van camerasystemen. Met camerasystemen zorgt u voor een betere beveiliging van uw bedrijfspand. Wilt u naast VoIP ook gebruikmaken van andere ICT-diensten? We staan graag voor u klaar met hulp en advies.

Webhostingdiensten

Ook voor het hosten van websites kunt u bij IctVibes terecht. Op die manier hebt u één aanspreekpunt voor uw telefonie, netwerk en webhosting. Wilt u graag gebruik maken van deze aanvullende dienst? Neem dan gerust contact met ons op.

In alle gevallen geldt: veiligheid staat voorop

Welke ICT-diensten u ook bij ons afneemt: bij IctVibes is de veiligheid van uw gegevens onze prioriteit nummer één. We nemen alle benodigde maatregelen om ervoor te zorgen dat uw gegevens zijn beschermd tegen onbevoegde toegang, maar ook tegen verlies, indien er onverhoopt is misgaat. Om dit te realiseren, maken we bijvoorbeeld gebruik van beveiligde servers, firewalls, IP-blokkades en andere beveiligingsmaatregelen en maken we regelmatig back-ups van uw gegevens.

group2